Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]ArmyOfWar

Rostal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiedź nie będzie piękna ale chce tylko umieścić tu najważniejsze informacje. W związku z dzisiejszym stanem serwerów metin postanowiłem zrobić serwer medium. Wprowadzić w tym serwerze kilka nowości. Troche moich osobistych pomysłów ale tak że pomysłów z zapowiedzi FAKÓW jak np PolandProMt2. Pozdrawiam:) Chodzi mi o coś nowego w świecie Metin2. Np mam pomysł na założenie nowej całkiem innej postaci. Nie koniecznie duzo lepszej od tych ktore są poniewarz będzie na serwie będą wszyscy biegali jedną postacia a nie o to mi chodzi. Albo na ulepszeniu tych postaci które są. Albo po prostu połączenie dwóch profesji. I sura bedzie miała skille wp i bm woj mentala i bodego itp. Jeszcze nad tym pomyśle. Na razie poszukuje kilku zaufanych pracowitych i co ważne PEŁNOLETNICH pomocników. Gdyż sam nie zrealizuje mojego pomysłu. Na razie potrzebuje dwóch grafików ktorzy naprawde znają sie na rzeczy. Na razie staram sie namowić kolege na pomoc mi. Skonczył szkoły różne zajmujące sie grafiką komputerowa. Powiedział że postara mi sie pomoć po swoim ślubie. A żeni sie w sierpniu:( Więc do sierpnia chce zrobić coś sam lub z pomocą doświadczonych ludzi z tego forum. Więc piszcie chętni do mnie na PW. A najlepiej żeby też znali się na edycji klienta. I prosze nie spamujcie w tym temacie to zapowiedź długoterminowa. Na razie szukam pomocników. Pozdrawiam:) A i moge zapłacić za pomoc.

Opublikowano

Zapowiada sie niezle ALE! Pomys z połączeniem skilli jest BEZNADZIEJNY! Mozesz dodac 6 skill dla woja i ninjy ale nie loncz ich!

Napewno poczekam i sprawdze!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Zapowiedź, za przeproszeniem, "wyjęta z dupy". Napisana byle jak, błędy ort., żadnych szczegółów, co ważne nie ma nic ciekawego napisane co będzie na serwerze. Narazie jest to serwer widmo, nie ma nawet dedyka, ani teamu.

Ocenię, jak coś już będzie. Jak narazie zalicza się do kosza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...